Sunday, August 21, 2011


Salam dan selamat berpuasa. Alhamdullilah dah 22hari puasa hari ini.Apapun baju raya untuk anak-anak dah setel, cuma mak n ayahnya belum beli per lagi..heheheh..anak2 didahulukan..harap-harap hari tua esok die org pun ingat kita dulu.
Semoga bahagia selalu wahai anak-anakku

Monday, August 15, 2011

BERBUKA PUASA DGN ANAK2KU


anak2 ku memariahkan suasana berbuka puasa di bluewave shah alam.Ada je perangai si kecik tu, pening jgak dgn die nie, kekdgkan sabar leh ilang.tapi sebagai ibu.....sabar perlu byk sementara mereka membesar....tapi mereka lah anugarah Allah yg paling indah dlm hidup ini.....

Sunday, August 14, 2011

Budak Mati Makan Otak-Otak


Sedih juga denger berita nie..i nie terlewat le ckit dgr berita 2...maklum le asyik memerap dok rumah sb amik cuti penat puasa..hehehhehe...dah namanya cuti..so amik cuti le...

Ok..sedih sungguh kisah budak mati makan otak-otak dan ABC tu. Tapi yg sy agak pelik tu kenapa bapa die tak bertindak cepat...dah tau die muntah dan cerit berit...kalau bertindak cepat sy rasa mungkin boleh diselamatkan...apa pun sy ucapkan takziah buat mereka.

Tapi takdir Allah kita tidak boleh menggelak, semua 2 adalah sebab dan musabah sahaja.

Tu le..orang kita nie biasanya tak fokus dgn kebersihan dan kesihatan.Sb tu le kejadian macam nie berlaku. Keracunan nie sy juga pernah alami, tau aje le rasanya....sakit ooo..kalo xcepat2 pi klinik or hospital jawapnya......tanggung le sendiri.....kuman dalam usus kita 2 makin ligat le die beroperasi..heheheh....syok le die..yg sakit kita...

So..bila dah sakit kita perlu cepat-cepat bertindak dan berjaga2...cepat cari klinik..kalo dah xlarat sangat panggil aje ambulan...hospital kerajaan dan buat iklan perkhidmatan mereka makin canggih.....berwaspada dan beringat...demi kesejahteraan kita...

Monday, August 8, 2011

Blog Oh Blog Ku Yang Cantik


Adoiii...pening kepala membina blog nie...rasanya seriusnya i wat blog kali nie...amat payah gak buat bagi org baru macam i nie...tapi dah orang kata terlanjur belek2 blog..so..teruskan idea nak mencantikkan lagi blog i yg kosong 2.

Banyak agi nak belajar nie..memang perlukan bantuan yg banyak.Dan yang paling sedihnya nie pasal le ShoutMix Box dalam ruang post nie tak boleh belah (ilang) walaupun banyak kali bg amaran jgn masuk..siap tolak kuar dgn DELETED DIA..tapi masih juga ada..wawawawawa.....

Sedihhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, August 7, 2011


Nah..nie satu lagi.......Otak-Otak JB...sedap..dapatkan di Pasar Ramadhan Andalas..jgn lewat nanti tak dapat....

Inilah Sata.....Sedap...kalo nak jalan2 le kat pasar ramadhan andalas  no 41..sedap betul.....rugi xtry nie....

Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan


Salam Ramadhan untuk semua.....agak kekok le tulis blog nie..hehehehe...nak cari pengalaman....
apa pun banyak jugak blog telah sy terjah..maklum le nak cari maklumat, style blog, blog2 yg cantik....paling penting sy rasa best gak mempelajari sesuatu yg baru dalam hidup..w/pun sy nie org lama..hehehehhe.....per pun terima kasih le kepada yg sudi join blog sy dan tinjau blog sy nie.

Ya le matlamat pertama sy dalam blog..cuma satu....nak cari pembeli produk sy melalui internet...sebenarnya sy tak tau lagi selok belok dan cara2 berniaga dalam internet....namun....dgn azam yg kuat nie w/pun banyak kali kecundang.....sy buat juga berkali2 perniagaan melalui internet.....sy rasa blog nie sy terbaru kot...w/pun pernah ade blog sbelum nie..sy xkisah sgt psal blog org lain...

Tapi kali ini tidak lagi.......sy akan dtg dan kunjung jugak sape je yg ade blog dlm net...hehehehe...so jgn mare kalo sy main join je kan.....mana tau ade yg sudi...join sy pula

Selamat berpuasa.....!!!!!!!!!

Tuesday, July 26, 2011

BIDADARI-DCL



Bidadari – DCL
.
http://3.bp.blogspot.com/_xSa6m8ro-qo/Ss7uifctMuI/AAAAAAAAAHY/ymjMyf8TmbE/s400/bidadari.jpg
 Bidadari DCL 375 ml : [Harga sebenar : RM 77.00]
 Bidadari DCL 250 ml : [Harga sebenar : RM 53.00]
.
.
BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan dan kecantikan yang dikomposisikan dengan bahan semulajadi yang mewah. Kaya dengan protien, serat, karbohidrat, dan vitamin A,B,C,D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan suami isteri.
.
Antara bahan terbaik:-
-Madu Asli
-Sirih
-Akar Serapat
-Kacip Fatimah
-Kurma
-Manjakani
-Jarum Emas
-Asam Jawa
-Daun Cekur
-Lain-lain herba terpilih
.
Apa istimewanya Bidadari?
-Tentunya untuk wanita (isteri) dan suami : Bidadari yang kaya dengan protein, serat, kabohidrat dan vitamin A,B,C, D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkat seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri)
- Sirih : Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain masalah mulut hidung dan lapisan dinding perut.
Sirih yang diadun dengan lain, ramuan juga akan bertindak mebantu membina rahim dan sistem peranakan.
- Kacip Fatimah : Terbukti boleh merawat buasir, penyakit dalam tulang dan sangat baik untuk perempuan lepas bersalin bertujuan mengecutkan rahim serta membantu mengetatkan faraj
- Akar Serapat
Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan bersama-sama herba-herba lain (selalunya Kacip Fatimah dan lain-lain). Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan sistem kemutan.
- Kurma : Kaya dengan protein, serat, vitamin A dan C, zat mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium, membantu menyerap tenaga dengan segera, mencegah bengkak usus, membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan, meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.
- Manjakani : Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj.
- Asam Jawa : Kandungan “Flavonoid” didalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.
- Serai : Kandungan “CITRAL” didalamnya berkesan membantu proses pencernaan, melegakan kekejangan, ketegngan otot, sengal-sengal dan sakit kepala. Pati minyak didalam serai membantu meredakan senak dalam perut disebab angin dan membantu mengurangkan bau badan (khususnya kaki berbau).
Serai juga membantu menurunkan suhu badan sesuai untuk demam. Ia juga bersifat anti-septik. Kandungan tonik didalamnya akan merangsang sistem badan. Ianya bertindak sebagai pelali terhadap sistem saraf pusat.
- Jarum Emas : Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.
- Daun Cekur : Sangat baik untuk wanita lepas bersalin untuk tujuan membina rahim dan untuk melangsingkan badan.
.
Keistimewaan Rumusan Bidadari
- Membantu masaalah keputihan
- Membantu mengatasi masaalah senggugut
- Membina rahim
- Mengecutkan rahim
- Mengecutkan otot faraj
- Menyempitkan faraj
- Menguatkan sistem kemutan
- Meningkat nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada suami semasa hubungan kelamin
- Menambahkan kolagen dalam badan
- Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
- Membantu menghilankan bau badan dan mulut
- Melegakan panas badan
- Menegangkan payudara
- Meningkatkan IQ
- Membekalkan tenaga segera
- Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan.
.
CARA PENGAMBILAN & PANTANG LARANG:
-2 sudu besar sebelum Makan atau Minum pagi (Anggaran 1 jam)
& 2 sudu besar sebelum tidur dan selepas makan malam (juga anggaran 1 jam)
- Hanya gunakan SUDU PLASTIK dan TIDAK SUDU BESI
-Dan JANGAN minum air SATU JAM selepas mengambil Bidadari…. selepas itu memang digalakkan mengambil banyak air putih atau mineral…
.
YANG TIDAK DIBENARKAN MENGAMBIL BIDADARI
a)Ketika Uzur
b)Wanita mengandung
c)Lelaki
.
Peringatan:
Jangan diletakkan berdekatan dengan barangan letrik kerana produk ini adalah berasaskan Homeopati
********************************************************************
.
.
Red Guara Cafe DCL
.
http://3.bp.blogspot.com/_E9umttIH8Ns/S27ebdqVcXI/AAAAAAAAACE/EjwoI26mQz0/s320/Red+Guara+Aluminium.jpg
[Harga sebenar : RM 22.00] – 18 sachets
.
Red Guara Cafe dikomposisikan dengan 3 bahan aktif mewah utama yang terdiri daripada Ekstrak Guarana (Paullina cupana), Ubi Bit Merah/Red Beet Root (Beta vulgaris) dan “Yis Beras Merah/Red Yeast Rice” (Monanscus pur purues).

A. Terdiri daripada Guarana. Bagaimana Guarana membantu:

1. Meningkatkan bekalan oksigen dalam badan (pernafasan)
* Saluran pernafasan iaitu bronkiol akan mengembang
* Lebih banyak oksigen dibawa masuk
* Lebih oksigen untuk sel-sel badan
.
2. Menambah kebolehan mendapatkan tenaga:
* Menggalakkan penggunaan tenaga simpanan (glikogen) di dalam hati
* Meningkatkan gula (glukosa) darah yang membekalkan tenaga badan
* Tenaga untuk sel bertambah
* Keseluruhannya biomekanisme badan dipertingkatkan/dibaki
* Menghindarkan atau mengurangkan kepenatan
* Berguna semasa puasa untuk menahan lapar
.
3. Meningkatkan kesan hormon:
* Pada sel, guarana menghalang enzim Fosfodiesterase daripada menukar cAmp (Pengantara maklumat ke-2) kepada 5 Amp
* Ia melengahkan dan meningkatkan kesan pelbagai hormon
* Ini mengembalikan fungsi fisiologi badan tertentu dan meningkatkan aktiviti badan.
.
Apa fungsi-fungsi Guarana:
* Mengatasi kelesuan dan tenaga seksual
* Membekalkan tenaga berpanjangan
* Mengatasi dan membantu pencernaan (Diarrhea)
* Penahan lapar (Membantu menurunkan berat badan)
* Neuralgia (Sakir urat/saraf) dan kesakitan ringan
* Memudahkan pernafasan (Boleh membantu asma)
* Sindrom sebelum datang bulan (PMS)
* Menguatkan otot jantung
* Mengurangkan atau menghilangkan demam
* Mencegah jangkitan
* Membuang air berlebihan
* Membantu sakit kepala dan migrain
* Membantu mencairkan darah
* Anti oksida

.
B . RED BEET ROOT / UBI BIT MERAH (Betavulgaris)
Akar ubi bit merah sering digunakan oleh orang-orang cina dan eropah dalam pemakanan harian untuk membekalkan tenaga badan dan untuk kesihatan secara menyeluruh.
* Mengandungi karbohidrat, protein dan lemak untuk tenaga
* Mengandungi vitamin seperti: A, B1, B2, B6, B12 dan C untuk membina kesihatan tubuh dan kecantikan kulit
* Pigmen merah dlam bit didapati berkesan bertindak sebagai agen anti kanser
* Mengadungi komponen “Betaine” yang sangat berkesan membantu fungsi hati
* Asid nukleik dari bit menyubut dan membantu separasi sel
* Mengandungi Beta-Carotena dan Karotenoid yang merupakan anti-oksida
* Mengandungi pelbagai galian dan gula asli di mana secara saintifik dapat membantu membina darah dan kesihatan jantung
* Kaya dengan Kalium, Niasin, Asid Folik, Zink, Magnesium, Fosforus, Kalsium, Sulfur, Fodine, Ferum, Kuprum dan termasuk juga galian yang sukar didapati seperti Rabidum dan Cesium
* Membantu menyerap nutrien-nutrien yang diperlukan
* Peransang dan pembersih ginjal
* Membantu merawat migrain
* Buang toksik
v
C. RED YEAST RICE / YIS BERAS MERAH (Monascus purpurues)
Yis Beras Merah telah digunakan oleh orang-orang Cina sejak beratus-ratus tahun dahulu. Beras merah adalah hasil “fermentasi” sejenis Yis Monascus purpurues yang selalunya sering digunakan secara tradisional oleh orang Cina merawat masalah penghadaman, cirit-birit dan sakit perut.
Kajian secara saintifik ke atas Yis Beras Merah didapati berfaedah kerana:
* Komponen-komponen penyekat HMG-COA reductase berupaya menurunkan kadar jumlah kolestrol. Bagus untuk menurunkan berat badan
* Ianya juga berkesan menurunkan kadar lemak degil/jahat (Trigliserida)
* Mengandungi belasan komponen asli yang sama seperti dengan “statin” di mana dewasa ini sangat popular digunakan untuk merawat masalah kolestrol berlebihan (seperti jenama Baycol, Lescol, Lipitor, Meracor dan Pravachol)
* Melembutkan saluran darah yang keras
* Membantu proses penghadaman yang sempurna
* Sakit perut
.
Cara Pengambilan:
Tuangkan satu paket RED GUARA CAFE ke dalam secawan air panas (159ml-180ml), kacau dan hidangkan.

BIO-OIL-SPECILIST SKINCARE



http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAApNAYb_Z3z1IrpZDrx55Evn8Ef39e9BGoTXgu_kuE33DFavhRg
Bio-Oil® ialah produk pakar penjagaan kulit yang membantu untuk memudarkan kesan parut dan warna ton kulit yang tidak sekata. Formulasi terkini didalam Bio-Oil® yang mengandungi PurCellin Oil™, sangat berkesan untuk pelbagai masalah kulit termasuklah penuaan kulit dan kulit kering.
.
.
Bio Oil 60ml.
http://3.bp.blogspot.com/-PmtR4SeGUUk/TWNI27Md0YI/AAAAAAAAADA/cby5G9hs1SI/s320/Bio-Oil-60ml.jpg
Harga Promosi : RM 33.00 seunit
.
.
Pakar penjagaan kulit untuk:
1. Parut
2. Bekas kulit teregang
3. Ketidakseragaman warna kulit
4. Penuaan kulit
5. Kulit kering
.
Keistimewaan bio oil
1. Hasil yang terbukti secara klinikal
2. Vitamin A dan E
3. Minyak Kalendula, Lavender, Rosemary dan Kamomil
4. Tidak berminyak dan penyerapan yang cepat
5. Sesuai untuk kulit yang sensitive
6. Tiada pengawet
7. Halal
.
MINYAK pati memainkan peranan yang semakin penting dalam amalan penjagaan kecantikan kulit untuk wanita yang ingin memiliki kulit cantik dan wajah tanpa cela. Malah, lelaki zaman kini turut mementingkan paras rupa dan berusaha untuk memberikan penampilan terbaik dengan bantuan produk penjagaan kulit. Antaranya adalah penggunaan Bio-Oil, minyak pati serba guna, yang membantu untuk mengurangkan kesan parut.
Bio-Oil bukan saja dinobatkan sebagai produk parut dan kesan regangan nombor satu, tetapi produk penjagaan badan nombor satu di United Kingdom. Ia memiliki pelbagai manfaat, daripada membantu memperbaiki kesan parut sehingga mengurangkan kesan regangan dan menyamaratakan warna kulit. Namun, dari sehari ke sehari, lebih banyak kegunaan baru ditemui. Ia turut membantu menggantikan minyak semula jadi kulit, memastikan penghidratannya dan bertindak dengan cekap untuk merawat kesan penuaan dengan menegang dan melicinkan kulit muka dan badan yang kendur dan berkedut.
Tanpa diketahui ramai, Bio-Oil juga bermanfaat membantu mengurangkan kesan gigitan serangga, pancaran matahari, penuaan, kesan jerawat, kegatalan, kulit melecur serta parut parut akibat demam campak Menerusi sambutan daripada pengguna, Bio-Oil kini boleh didapati dalam saiz botol yang lebih besar iaitu 125 mililiter. Bio-Oil yang lahir di benua Afrika ini diluluskan dari segi ujian kulit sensitif dan hipoalergenik, menjadikannya sesuai untuk semua jenis kulit.
.

DE HERBS



De Herbs
Produk Berasaskan Alam Semulajadi
.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs771.ash1/166096_155014851215355_100001205233802_321244_4806215_n.jpg

.
.
Glow BWhite http://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif - Produk Terbaru
Beauty Skin Collagen Supplement (Awet Muda, Tegang, Gebu, Halus)
.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263703_194836727233167_100001205233802_579423_3956711_n.jpg
Harga Promosi : RM 30.00 (Harga Sebenar : RM 36.90)
*****************************************************************
.
Juliet Beauty Soap http://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif - Produk Terbaru
Whitening + Collagen
.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253796_191344390915734_100001205233802_558274_8360877_n.jpg
Harga Promosi : RM 16.00 (Harga Sebenar : RM 19.90)
*****************************************************************

Perawan Herbal Wash http://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif- Produk Terbaru
(Alami keharuman & kesegaran sepanjang hari)
.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215921_178189895564517_100001205233802_471134_7933657_n.jpg
Harga Promosi : RM 16.00 (Harga Sebenar : RM 19.90)
.

Kandungan ekstrak herba : kacip fatimah, daun sireh, manjakani
*****************************************************************

Lipstick Collagen Treatment
(Pelembab & Pemerah Bibir Berkolagen)
.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1188.snc4/151056_104269736312000_100001869226676_30445_3449710_n.jpg
Harga Promosi : RM 20.00 (Harga Sebenar : RM 25.00)
.
Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d’herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.
Fungsi :
1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30′-35′C)
*****************************************************************
.
Juice Perawan Plus Collagen 
(Kekal Anggun & Muda Dengan Jus Perawan)
.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1163.snc4/150576_104269759645331_100001869226676_30446_4912598_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs752.ash1/164375_155013967882110_100001205233802_321239_4367994_n.jpg
Harga Promosi : RM 28.00 (Harga Sebenar : RM 35.00)
.
Khasiat Juice Perawan D’Herbs :
1) Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
2) Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
3) Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
4) Menegang & mencerahkan kulit.
5) Melambatkan proses monopous.
6) Memberikan tenaga dalaman wanita.
7) Meningkatkan sistem imunisasi.
8) Mengurangkan senggugut.
9) Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
10) Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.
Kandungan Juice Perawan D’Herbs:
Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis.
Cara penggunaan Juice Perawan D’Herbs:
1) Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih.
2) Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.
3) Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.
*****************************************************************
.
Diamond Foundation
(Sebagai bedak asas & sunblock berkolagen)

.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs950.snc4/74392_104269769645330_100001869226676_30447_4123450_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQSaKNXWYyI/AAAAAAAAAkQ/6IvjZt3rs9k/s1600/dherbs%2Bdf.jpg
Harga Promosi : RM 48.00 (Harga Sebenar : RM 59.90)
.

Keajaiban Diamond Foundation yang mengandungi biji anggur dan kolagen mampu mengubah wajah anda dalam masa 1minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda… ianya memang terbukti berkesan dapatkan segera untuk wajah berseri hari ini juga!!!
Kegunaan :
1) Diamond Foundation adalah bedak asas yang mengandungi SPF 35 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakan kulit
2) Meningkatkan keanjalan kulit
3) Mengandungi vitamin E untuk membantu menutup parut jerawat, jeragat & kedutan wajah
4) Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang
5) Sesuai juga sebagai alas bedak & krim siang
6) Boleh digunakan oleh wanita & lelaki
7) Sesuai Untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal
8) Ianya kalis air dan boleh bertahan maksimum selama 12 jam
9) Simpan ditempat bersuhu bilik (30′-35′C)
.
TESTIMONI
http://2.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiKOL67oXI/AAAAAAAAAlQ/Aw1KEgR-bSs/s1600/dherbstestib4%2B1.jpg http://4.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiK8cLk8JI/AAAAAAAAAlY/fE8v0b0y6vw/s1600/dherbstestiaft%2B1.jpg
Testimoni 1
.
http://1.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiK9BjKLhI/AAAAAAAAAlo/W568imSSC64/s1600/dherbstestb44.jpg http://1.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiK8rvwj-I/AAAAAAAAAlg/NqGEy900f6A/s1600/dherbsaft4.jpg
Testimoni 2
.
http://2.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiK9Wtic2I/AAAAAAAAAlw/j4gCPGoKH-0/s1600/dherbstestib43.jpg http://3.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiK9iuSlgI/AAAAAAAAAl4/DDD9cHyxhyw/s1600/dherbstestaft3.jpg
Testimoni 3.
http://3.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiL8-HlJmI/AAAAAAAAAmI/YWpc_-vMjOQ/s1600/dherbstestib42.jpg http://3.bp.blogspot.com/_edv4HlRCcK8/TQiL8kiyMQI/AAAAAAAAAmA/UvEH9MRwb-Y/s1600/dherbstestaft2.jpg
Testimoni 4
*****************************************************************
.
Premium  Diet Plus Fibre
(Ramping, Enak, Mudah, Berkesan)
.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs483.ash2/75638_104269829645324_100001869226676_30451_3504122_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs566.ash2/148871_104269796311994_100001869226676_30449_4153431_n.jpg
Harga Promosi : RM 31.50 (Harga Sebenar : RM 38.90)
.
Kandungan : Wheat Fibre, Oat Fibre, Apple Fibre, Physillium Husk, Senna Leaf, Strawberry Extract, Sugar and Apple Flavour
Khasiat :
1) Membuang lemak yang tidak diperlukan badan
2) Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan
3) Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita
4) Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik
5) Tidak digalakan bagi wanita yang hamil
6) Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari
7) Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha
8) Membantu mengempiskan perut yang buncit
*****************************************************************
.
Bedak Padat Aura Pesona Bintang - NEW
(Bedak Padat SPF 25)
.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185854_165720693478104_100001205233802_385238_8184865_n.jpg
.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183866_165720050144835_100001205233802_385229_1240382_n.jpg
Harga Promosi : RM 32.00 (Harga Sebenar : RM 39.90)
Terdapat 2 Jenis :
  • Mocha
  • Natural
.
*****************************************************************
.
.
KOS PENGHANTARAN
Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran.